Nieuwbouw

Van bouwschets tot sleuteloverdracht.

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Of wilt u uw huidige huis uitbreiden met een aanbouw? Meestal wordt dit gezien als een slopend proces, waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Toch kan dit aanzienlijk meevallen, zolang er maar transparante communicatie plaatsvindt en er duidelijke afspraken worden gemaakt. Hierdoor bestaat er tijdens de uitvoering minder kans op stagnatie, welke over het algemeen prijsverhogende gevolgen hebben. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Inmiddels hebben wij talloze nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van groot naar klein, in ieder denkbaar budget. Tijdens dit traject vinden wij het belangrijk om u als opdrachtgever intensief te betrekken, tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase. Reden hiervoor? De praktijk heeft ons geleerd dat sommige zaken (voornamelijk tijdens het proces) er anders uit komen te zien dan de opdrachtgever vooraf verwacht had, ook al wordt alles keurig volgens bouwtekening uitgevoerd. Hierdoor kunnen we tijdens de uitvoeringsfase uw feedback meenemen om dit soort zaken aan te passen, zodat alles volgens uw wensen opgeleverd wordt.

Onze manier van werken

01

Ori├źnterend gesprek

Onder het genot van een kop koffie bespreken we geheel vrijblijvend uw wensen. We brengen in kaart wat uw plannen zijn en in welke termijn u dit wilt realiseren.

02

Conceptplanning

Voor aanvang van de werkzaamheden maak ik een planning in concept. Na uw goedkeuring wordt de definitieve planning verder uitgewerkt.

03

Uitvoering

De door u goedgekeurde planning wordt in gang gezet. Ook tijdens de uitvoering draag ik zorg voor regelmatig overleg, zodat u precies weet wat er speelt.

04

Resultaat

Uw wensen worden gerealiseerd waarbij de kosten overzichtelijk en beheersbaar blijven, mede door transparante en frequente communicatie.